ISO 4491-2:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٩ أبريل ٢٠٢٣
Metallic powders — Determination of oxygen content by reduction methods — Part 2: Loss of mass on hydrogen reduction (hydrogen loss)
ملفات الوثيقة ISO 4491-2:2023
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
80.38 USD
مجال الوثيقة ISO 4491-2:2023
This document specifies a method for the determination of the relative loss of mass which a metallic powder undergoes when heated in a stream of pure dry hydrogen under specified conditions.
The purpose of this test is to evaluate a chemical powder characteristic which is of importance to the powder metallurgical industry. The test is not intended as a means for the determination of the content of specific elements (see Annex A and ISO 4491-1).
The test method is applicable to unalloyed, partially alloyed and completely alloyed powders of the metals listed in Table 1 (see 7.2.1). It is not applicable to lubricated powders or to mixtures of metal powders.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)