ISO 4491-2:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٩ أبريل ٢٠٢٣

Metallic powders — Determination of oxygen content by reduction methods — Part 2: Loss of mass on hydrogen reduction (hydrogen loss)

ملفات الوثيقة ISO 4491-2:2023

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
80.38 USD

مجال الوثيقة ISO 4491-2:2023

This document specifies a method for the determination of the relative loss of mass which a metallic powder undergoes when heated in a stream of pure dry hydrogen under specified conditions.

The purpose of this test is to evaluate a chemical powder characteristic which is of importance to the powder metallurgical industry. The test is not intended as a means for the determination of the content of specific elements (see Annex A and ISO 4491-1).

The test method is applicable to unalloyed, partially alloyed and completely alloyed powders of the metals listed in Table 1 (see 7.2.1). It is not applicable to lubricated powders or to mixtures of metal powders.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)